„Tara safari“

Izlet se ističe svojom autentičnošću i atraktivnošću i pruža mogućnost svima da upoznaju brojne vidikovce i skrivene predele planine na koje se teško može stići bez vodiča. Reč je o kombinaciji vožnje vojnim kamionima TAM 110 i TAM 150 i planinske šetnje.

„Tara safari“ je odličan način za upoznavanje skrivenih lepota najpitomije srpske planine, što potvrđuje i Lazar Lazarević iz Vojne ustanove „Tara“.

– Tura „Tri tajna vidikovca“ podrazumeva najpoznatije vidikovce kao što su Sokolac, Osluša i Oštra stena. Projekat je zamišljen tako da gostima pružimo mogućnost da u pratnji naših iskusnih turističkih vodiča posete ono što individualno sigurno ne bi. Drugi safari koji se izdvaja je „mini safari“ i on obuhvata pešačenje do jezera Jarevac i kratku vožnju vojnim kamionima kojim dolazimo na predeo Borovo brdo, gde je organizovan ručak u prirodi – rekao je Lazarević, ističući da ručak pripremaju njihovi iskusni kuvari i to na licu mesta, u prirodi, koristeći vojnu pokretnu kuhinju, što je jedinstven doživljaj koji u Srbiji pruža samo „Tara safari“.

foto MOD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još