E-Gear EF-AI slušalice za zaštitu sluha

Moto kompanije „E-Gear“ sažeo je skoro desetogodišnji rad na konstrukciji, realizaciji i usavršavanju proizvoda.
“East Gear International Corp Limited” (E-Gear) je specijalizovanja kompanija/proizvođač taktičkih i proizvoda za zaštitu i spasavanje, sa sedištem u Hong Kongu. Osnovali su je stručnjaci za državnu bezbednost 2015. godine. Asortiman proizvoda “E-Gear” je proširen kako bi zadovoljio potrebe različitih agencija za sprovođenje zakona i medicinskih ustanova, ali i sportskih entuzijasta.


Profesionalne slušalice za zaštitu sluha (antifoni) EF-AI idealne su za sportsko pucanje, lov, obuku i taktičke operacije. Za rad koristi dve baterije 3A.
Smanjuju buku, a uz pomoć šest nivoa podešavanja zvuka, omogućavaju konverzaciju uživo ili putem telefon, jer se pomoću 3,5 milimetarskog AUX ulaza povezuju sa mobilnim telefonom.
Gornja granica nivoa buke koji može da umanji je 82 dB, ali je zato SNR visok iznosi čak 24 dB. (SNR se definiše kao odnos snage signala i snage šuma, izražen u decibelima. Visok SNR znači da je signal jasan, u ovom slučaju da je govor maksimalno jasan, odnosno pozadinske buka je utišana).
Traka za nošenje oko vrata onemogućava njihovo gubljenje u pauzama kada se ne koriste. Na žalost na nedavno održanom sajmu IWA 2024. na štandu firme nije bilo informacija o ceni.
R.K.
foto: “East Gear”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još