Model Kalahari GTX za pripadnike mirovnih snaga u Africi i tropskim područjima
YDS

Evropski nivo

Radi se o obući namenjenoj elitnim jedinicama vojske i policije, ali i savremenom čoveku željnom akcije i avanture. YDS je jedan od najvećih proizvođača i dobavljača vojnih i zaštitnih čizama širom sveta, sa proizvodnjom od 10.000 pari obuće na dan. Sama firma je osnovana daleke 1927, a konstantno visoki standardi proizvodnje doveli su do toga da YDS postane najveci proizvođač i dobavljač policijske i vojne obuće u Evropi. Od nedavno YDS je oficijelni dobavljač i vojske Velike Britanije.

Model RMTK 5-50
Model RMTK 5-50

Proizvode svu svoju obuću po standardima EN ISO 20345, 20347, ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 17025, i imaju akreditaciju od laboratorije SATRA. Čizme se izrađuju u najvećoj fabrici ovog tipa na svetu, a visoki kvalitet postiže se izuzetnom tehnologijom izrade i nepresatanom modernizacijom pogona. S obzirom na ovakve karakteristike, u firmi Militaria d.o.o. veoma su ponosni što su baš oni dobili pravo na ekskluzivno zastupništvo i distribuciju, i na taj način podigli standarde i omogućili proboj kvaliteta na ovo veoma specifično i zahtevno tržište.
Kako ističe Stefan Prstojević iz firme “Militaria”, beleži se konstantan trend rasta u prodaji, distributivna mreža je dostigla zavidan nivo, a na njenom daljem razvoju svakodnevno se radi. Kvalitetom asortimana i načinom poslovanja obezbedili su stalne, ali što je još bitnije zadovoljne kupce.

Alpine GTX  za planinare i trejkere
Alpine GTX za planinare i trejkere

– Naše čizme trenutno nose pripadnici Vojske, PTJ, Žandarmerije, Policijske brigade, Rečna i Vojna policija, a u poslednje vreme isporučujemo obuću i za mirovne misije MUP Republike Srbije. Takođe zadobili smo poverenje sve većeg broja lovaca kao i ljudi koji žele kvalitetnu i udobnu obuću – naglašava Prstojević.
Obuća ovog proizvođača prvenstveno je namenjena za taktičku upotrebu, a uznastupajući period ona predstavlja pravi izbor. U izradi se koristi isključivo najkvalitetnija hidrofobirana goveđa koža.

Model Kalahari GTX za pripadnike mirovnih snaga u Africi i tropskim područjima
Model Kalahari GTX za pripadnike mirovnih snaga u Africi i tropskim područjima

– Gore-tex membrana je vodonepropusna, a u isto vreme paropropusna što u kombinaciji sa antibakterijskim i antistatičkim uloškom daje prijatan osećaj svežine. Slip resistance zaštita po standardu EN ISO 13287, obezbeđuje neproklizivost đonova na više podloga kao što su voda, ulje, nafta i so. Kramponi su duboki i odično prijanjaju na sve vrste podloge. U ponudi imamo i modele sa specijalnim VIBRAM đonovima koji ispunjavaju apsolutno najviše standarde – zaključuje predstavnik beogradske firme “Militaria”.
U asortimanu firme postoji i široka lepeza vojne i policijske opreme poznatog brenda military opreme PENTAGON S.A., a jedan deo asortimana je iz sopstvene proizvodnje. Zaposleni ističu da su zadovoljni završenom poslovnom godinom i gotovo su sigurni da YDS obuća svojim kvalitetom izbacuje konkurenciju sa tržišta.

Foto: printscreen katalog YDS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još