Futrole vrhunske thnologije

Alien Gear je poznat po proizvodnji kvalitetnih futrola za skriveno nošenje, poput novog Photona. Odlične su za svakodnevno prikriveno nošenje civila i agenata bezbednosnih agencija. Međutim, onima koji svakodnevno otvoreno nose pištolj na poslu potrebne su različite vrste futrola.


Službene futrole, na primer ne služe samo za držanje vatrenog oružja. Čvrsta futrola takođe treba da ograniči pristup I protivniku oteža oduzimanje oružja. Zbog toga futrole za aktivno nošenje drugog i trećeg nivoa postale su norma čak i među običnim građanima (U SAD). Alien Gear je promovisao službeni model prvenstveno za vojsku, ali I policijske SWAT timove. Radi se o taktičkom kompletu dugačkog naziva: Rapid Force Mil-Spec Holster Tactical Tan 499.


Linija ovih taktičkih futrola i dodataka kompanije „Alien Gear Holsters“ dizajnirana je za vojnu primenu.
Efikasan je u sprečavanju detekcije pomoću uređaja za noćno osmatranje, sistema za ciljanje i druge opreme za nadzor. Futrola Rapid Force Duty ima sve što je potrebno u običnoj futroli, ali Tactical Tan Kit dodaje još više funkcija, počevši od boje. Karakteristike Tan 499 uključuju kamuflažu vrhunske vojne klase i tehnologiju neutralizacije IR zračenja.


Komplet je kompatibilan sa različitim svetiljkama kojima možete opremiti svoje oružje. Pritom ima kompleta koji su kompatibilni samo sa pojedinim modelima pištolja, tako da prilikom izbora, treba voditi računai o tome. Cena ovog kompleta je 299 dolara.
R.K.
Foto: „Alien Gear Holsters“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još