Fabarm Nobile Grade III

ORIGINAL IZ ORUžARSKE DOLINE

Piše Vlada MITROVIĆ

Modernu i finu položaru čuvenog proizvođača iz Breše, koja ne liči ni na jednu već viđenu pušku, pregledali smo i testirali na strelištu „BG Sportski centar Kovilovo“Za one koji u lov idu u finim lovačkim odelima, uživaju u traženju i posmatranju divljači, ozare se kada lovni pas nepokolebljivo stane na „marku“, a pucaju samo na sigurno, dvocevna sačmarica sa horizontalno postavljenim cevima italijanske firme “Fabarm”, biće praznik za dušu.

Piše Vlada MITROVIĆ

Modernu i finu položaru čuvenog proizvođača iz Breše, koja ne liči ni na jednu već viđenu pušku, pregledali smo i testirali na strelištu `BG Sportski centar Kovilovo`

Za one koji u lov idu u finim lovačkim odelima, uživaju u traženju i posmatranju divljači, ozare se kada lovni pas nepokolebljivo stane na `marku`, a pucaju samo na sigurno, dvocevna sačmarica sa horizontalno postavljenim cevima italijanske firme “Fabarm”, biće praznik za dušu.

Tehničke karakteristike

Model: Fabarm Nobile Grade III
Kalibar: 20/76 (20/70)
Duž. cevi (cm): 71 (66, 76)
Čokovi: Inner – HP
Masa (kg): 2,55
Cena: 197800,00 dinara

Pregled i test puške uradili smo zahvaljujući ljubaznosti Brane Kljajića, vlasnika lanca prodavnica oružja `Rikošet`. I ranije nam je Kljajić izlazio u susret, da u prelepom ambijentu “BG Sportskog centra Kovilovo”, isprobamo neke od pušaka. Test je bio na svetskom nivou. Imali smo na raspolaganju novo oružje, više tipova uvozne kvalitetne municije, papirne test mete, skit, trap i sporting borilišta, sa “matareli” mašinama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Ubojit hibrid

Radi se o modelu punog formata, sa dimenzijama koje odgovaraju Government verziji M-1911 ali sa polimerskim ramom. S оbzirom da reklamni slogan razmetljivo naglašava da "To nije M-1911 vašeg dede", razmotrićemo sličnosti i razlike