Nagradne igre za ograničenu seriju

Lupo je bila “Benellijeva” prva obrtnočepna puška, ali otkako je lansirana pre tri godine, već je uspela da stekne solidnu reputaciju. Serija Kaos je najnoviji dodatak liniji Lupo i iako nema bitnih izmena, već samo “kozmetičkih” (estetskih) poboljšanja, pruža mogućnost da se dugoročno osvoje neke vredne nagrade.
Glavna prednost nove linije Lupo Kaos je ta što je svaka puška jedinstvena. Cerakote premaz se radi u nekoliko jedinstvenih kombinacija boja, a u fabrici se ručno obrađuju kako bi se osiguralo da svaka puška zaista postane unikatna.


Što se tiče performansi nove linije Kaos, one su identične standardnim Lupo puškama. Međutim, Lupo Kaos je planirana i za kalibar 6,5 Creedmoor, koji nije uključen u standardnu seriju. Neke od standardnih, ali zapaženih karakteristika su 24-inčna crio-obrađena slobodno plutajuća cev sa navojem na ustima (5/8×24), podesivi okidač i podesivi kundak opremljen Benelli Progressive Comfort sistemom za smanjenje trzaja. Prosečna cena Lupo Kaosa je 2000 dolara.
Kuriozitet je da ove puške iz ograničene prve serije (traje samo do 1. avgusta), učestvuju u dva takmičenja. Najpre u foto-konkursu, a od onih koji će predstaviti svoju fotografiju pored Lupo Kaosa, jedan će biti izabran da učestvuje u školi za dalekometno pucanje “Outdoor Solutions”.
Još jedno takmičenje namenjeno je kupcima pušaka Lupo Kaos, jer se serijski brojevi mogu uneti na website kompanije da bi se proverilo da li je oružje pobednik. Svaki od vlasnika 10 “srećnih pušaka” osvojiće optički nišan Steiner Predator 8, a jedan od njih biće izabran da pohađa školu dalekometnog streljaštva “Outdoor Solutions”.

R.K.
Foto: Benelli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još