Novi nemački revolver

Izdavanjem linije Club Edition, nemački proizvođač oružja “Spohr” postavlja najviši standard kvaliteta u proizvodnji revolvera. Oružje je 100% proizvedeno u Nemačkoj i izuzetno je precizno.
Revolveri ove serije imaju mnoge funkcije koje druge Spohr linije nemaju: nišani ugrađeni u ram sa vrlo ravnom nišanskom linijom, podesivi okidač, dugme za otpuštanje doboša, skeletoidni udarač i obarač.


Club Edition 3.0 je dizajniran kao kompaktni šestometnii revolver za svakodnevno nošenje urađen u snažnom kalibru .357 Magnum. Montažna šina omogućava ugradnju mini red dot nišana, a izuzetno ravna nišanska linija garantuje maksimalnu kontrolu i optimalnu preciznost pri pucanju. Brava je napravljena od kaljenog čelika visoke čvrstoće, što značajno poboljšava performanse okidača i njegovu trajnost.


Cev je hladni kovana sa poligonalnom unutrašnjošću što garantuje preciznost, izdržljivost i lako čišćenje. Revolver je takođe dostupan u kombinaciji sa izmenjivim cilindrom za kalibar 9 mm Parabellum, što značajno smanjuje trzaj i troškove municije tokom treninga. A košta dodatnih 1000 dolara. Ukoliko se odlučite za revolver sa crnim finišem moraćete da doplatite 450 dolara.

Tehničke karakteristike
Kalibar: .357 Magnum/ 9 mm
Dužina cevi: 3 inča
Kapacitet: 6 metaka
Masa približno: 1077 g
Potpuno od nerđajućeg čelika
Sila okidanja: 1270 g
Club Edition maturalni mehanizam
Podesivi okidača
Rebrasti cilindar
Drške od oraha
LPA podesivi zadnji nišan
Mušica sa zlatnim tačkama
Dolazi u vrhunskoj futroli za pištolj
Cena: 3.749 dolara

R.K.
Foto: Spohr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još