Čari jednometnog pištolja

Trenutno je “Haus of Arms” distributer ovog elegantnog novog pristupa ideji Contender i s ponosom predstavlja novi model.
SSK-50 je proizveden u skladu sa specifikacijama nominalne geometrije poslednje iteracije Thompson/Center Contender, a sve je urađeno sa izuzetnom preciznošću i malim zazorima
SSK-50 ima okvir od nerđajućeg čelika sa crnim štitnikom okidača obrađenim nitridom i čekićem i okidačem obrađenim crnim oksidom. Zaista mi se sviđa pojednostavljena sigurnosna i poluga za izbor udarne igle na vrhu samog čekića. Okrenite ga udesno ili ulevo da biste prešli sa oboda na centralnu paljbu, a sredina je bezbedna.


“Haus of Arms” isporučuje novi okvir SSK-50, njihov novi dizajn kundaka „Crusher“ i dve cevi, takođe iz SSK po izboru kupca. Zvuči neverovatno da možete da menjate cevi i održavate isti nivo preciznosti, ali to je jedan od razloga zašto je ova platforma tako privlačna.


Počinjete sa ramom, a zatim dodajete kundake koje volite, cev koju želite i odgovarajuću municiju i spremni ste za pucanje na strelištu ili lov. Ukoliko izaberete kombinaciju kalibara .222 Remington i novi .360 Buckhammer iz Remingtona, pokriveni ste za sitnu i srednju divljač, ali i onu poput jelena, svinja ili još veće. Samo je bitno da pažljivo plasirate taj jedan hitac.
Ako želite da uživate u pucanju, pažljivije pogledajte SSK-50. Cene rama, u zavisnosti od opreme, počinju od oko 395 dolara.

R.K.
Foto:“Haus of Arms” Roy Huntington

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još