Survivor puška sa takmičarskim genima

Iako je “Hammerli Arms” najpoznatiji po visokokvalitetnim sportskim pištoljima i puškama, od kojih su mnogi imali odlične rezultate na Olimpijskim igrama, na Shot Show 2024, kompanija je predstavila svoju najnoviju verziju Hammerli Force B1. U ovoj pušci kalibra .22 LR kombinuje tradiciju I inovaciju: koristi direktnu akciju, kao takmičarske puške i sistem brze promene cevi, izdržljiv polimerski kundak i kompatibilnost okidača i okvira sa Rugera 10/22.
Kratki zatvarač olakšava i brzo povlačenje zatvarača Force B1 bez menjanja nišanske slike. Cev se lako skida bez ikakvih alata i može brzo da se zameni drugom kalibra .22 LR ili .22 WMR koje su trenutno u opticaju. Ili može da se izabere duža ili kraća cev. Portparol “Hammerlija” naglasio je da kompanija radi na konstrukciji integralno prigušene cevi.


Ukoliko već imate Ruger 10/22 ili nekoliko rezervnih delova za nju, ovo je odličan način da nabavite noviju pušku sa zatvaračem i međusobno kompatibilnim delovima.
Kundak Hammerli Force B1 takođe ima podešavanje dužine i visine grebena kundaka bez upotrebe alata. Sa donje strane potkundaka napravljeni su MLOK utori za montiranje dvonošca ili drugih pomagala. Ukupna težina bez optike i dodataka je samo 2600 grama
Prosečna cena Hammerli Force B1 je oko 650 dolara.
R.K.
Foto: “Hammerli Arms”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još