Savršen u fabričkoj konfiguraciji

Taurus TX 22 je najnapredniji malokalibarski pištolj ivičnog paljenja, u osnovnoj konfiguraciji. Konstruisan da bude precizan i pouzdan ovaj polimerski sportski rimfire pištolj puca kao i posebno prilagođeni takmičarski modeli, ali bez dodatnih skupih nadogradnji ili modifikacija.
U Model TX fabrički su ugrađena napredna rešenja, koja su znatno poboljšala karakteristike pištolja.
U srcu naprednog Taurus TX 22 je okidač Taurus Performance Trigger sistem (PTS), koji odlikuje kratko i glatko okidanje i ergonomski dizajn koji pruža udobnost i kontrolu.
Ugrađena Picatinny šina MIL-STD-1913 za montažu širokog spektra taktičkih svetala za pištolje, laserskih nišana ili kombinacija svetlosti-lasera, omogućavajući korisnicima da ih prilagode sopstvenim potrebama.
Cev sa navojem I adapterza prigušivač, što olakašava veliki izbor prigušivača konstruisanih za kalibar .22 LR.
Navlaka je olakšana prorezima, što dodatno smanjuje masu oružja I pruža mogućnost montiranja optičkog nišana po želji, bez ugrožavanja pouzdanosti u radu.
Za ljubitelje tradicije, “Taurus” je na svom modelu TX obezbedio napredni nišan Iron opremljen visokokontrasnom mušicom sa belom tačkom, nazubljenim u celini, optimizujući vidljivost i smanjujući odsjaj za poboljšanje preciznosti I lakše detekcije cilja.
Koristi specijalno napravljene okvire kapaciteta 22 i 16 metaka, što korisnicima pruža dovoljno vatrene snage za duge sesije pucanja.
Bilo da ga koristite za takmičenja ili rekreativno pucanje s društvom, Taurus TX 22 pružiće vam više no što očekujete.

R.K.
Foto: “Taurus USA”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još