Mini PDW

Predstavljamo Raider 365 – najmanji i najbrži PDW na svetu. Raider 365 funkcioniše sa bilo kojim navlakama, cevima i FCU (Fire control unit – centralni modul sa mehanizmom za okidanje na koji se postavljaju navlaka, cev i plastični rukohvat)   za SIG P365. Opremljen je specijalnom futrolom sa oprugom koja omogućava brzo potezanje. Takođe ima patentirani sistem za brzo punjenje u hitnim slučajevima, a ako se koriste okviri sa nastavcima raspolaže sa respektabilna 43 metka. Opciona futrola može biti IWB i OWB i kompatibilna je sa Safariland QLS.


Koncept ručnog oružja oslonjenog na rame je da se snagama za sprovođenje zakona, američkoj vojsci i civilima pruži mogućnost nadmoći nad protivnicima koji koriste tradicionalne pištolje. U suštini, strelac ima sve prednosti korišćenja PCC-a, a u pitanju je pištolj pune veličine. Stabilniji je i precizniji na većim distancama, ali spakovan tako da se može nositi u modifikovanoj futroli na boku. Uprkos tome što ima cev od 6 inča, Raider 365 je skoro iste veličine kao Glock 17 sa montiranim Surefire X300.


Raider 365 puca brzo kao pištolj. Ukoliko je neophodno skriveno nošenje, može da se smesti u SOCS Vertx fanny pack (torbica oko pojasa), IWB futroli, u rancu ili potpazušnoj futroli ako je u pitanju VIP zaštita.

R.K.
Foto: Flux Defense

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još