Precizan i brz

Za potrebe profesionalaca iz policijskih redova, pripadnika službi obezbeđenja i ljubitelja brze paljbe Performance Center “Smith & Wessona” proizveo je 2023. godine seriju pištolja M&P 9 Spec.
S&W Performance Center poznat je po pažljivoj izradi vatrenog oružja, korišćenju najsavremenijih mašina i materijala, uz razvijanja inovacija radi usavršavanja postojećih modela. Ovaj model ograničene serije dizajniran je za brzo i precizno pucanje.
Pištolj pune veličine napravljen na ramu od aluminijumske legure, cev duga 12 centimetara ima navoje na ustima i montiran specijalno dizajniran Faxon kompenzator trzaja. Navlaka ima duboke ureze za repetiranje i proreze za smanjenje mase i povećanje pouzdanosti. Efektan izgled naglašava maslinasto-zeleni cerakote finiš sa crnim detaljima.


Na navlaci je ugrađena I C.O.R.E. pločica za montažu refleksnih nišana, a mehanički niišani sa belim tačkama i tricijumskim umecima postavljeni su na veću visinu, kako bi mogli da se koriste I uz montirani prigušivač.
Rukohvat je urađen sa idealnim nagibom a ohrapavljene korice poboljšavaju hvat pištolja. Ukratko, sve je podređeno, boljoj sigurnosti I preciznosti modela serije M&P 9 Spec. Prihvata okvire kapaciteta 17 I 23 metka kalibra 9 mm Para.
Isporučuje se u namenski urađenom tvrdom koferu u koji su smeštena dva okvira kapaciteta od 17 Imetaka I dva od 23 metka. Kao i kod ostalih modela Spec serije, isporučuje se kolekcionarski novčić Challenge, ali i prilagođeni fiksni nož karambit sa sečivom dugim 5,7 cm. Cena ovog specijalnog kompleta je 999 dolara.

R.K.
Foto: “Smith & Wesson”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još