Visoke performanse prigušivača

Vlasnici prigušivača zanju da su zastoji u radu pištolja I mlaz velog gasa usmerenog u lice cena koja se plaća za prigušenje pištolja kalibra 9 mm. Model Fn Rush 9Ti je poboljšan kako bi se osigurala preciznost, pouzdanost u radu i izuzetna izdržljivost koju očekuju vlasnici Modela Fn 509.


Unapređeni sklop zaptivača sprečava mlaz gasa da se kreće unazad, bez obzira na odabrani pištolj ili fabričku municiju. FN Rush 9Ti ne smeta korišćenju standardnih taktičkih nišana na FN 509. Bez ikakvih problema mogu da se koriste i već montirani MRD nišani.
Većina prigušivača pištolja povećava trzaj i menja vreme aktiviranja navlake, što dovodi do kvara. Poboljšani segment za zaptivanje smanjuje trzaj i održava početnu brzinu navlake, omogućujući gladak sledeći hitac. Poboljšani Rush 9Ti radi sa najrazličitijim fabričkim municijama-od budžetskih 9 mm metaka mase 115grejna do podzvučnih metaka od 165 grs.


Zahvaljujući titanijumskoj cevi kućišta i aluminijumskom kompletu pregrada, prigušivač je težak samo 306 grama, ne narušava balans oružja, jednostavan je za održavanje i brzo se rastavlja radi čišćenja.

R.K.
Foto: FN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još