Za vežbanje i rekreaciju

Ne možemo uvek stići na strelišta da pucamo iz vatrenog oružja, ali strelište možemo da napravimo i u zadnjem dvorištu. Naravno isključivo za vazdušno oružje.
Savremeni vazdušni pištolji i puške su čuda tehnike koja omogućavaju realistično i precizno pucanje. Još bolje, uz mere opreza sigurni su za upotrebu u dvorištu ili garaži. A još je interesantnije ako uključite i decu u tu avanturu.


Naročito su zanimljivi airsoft modeli koje pravi Umarex, ali i druge poznate oružarske kuće. Umarex je odlučio da na tržište izbaci liniju vazdušnog oružja napravljenog po uzoru na legendarne modele, Thompson, Mauser C96, revolvere Colt Peacemaker, Colt SAA, šmajser…

„Municija“ za revolvere

Legendarni “As u rukavu” po ceni od 120 dolara, napravljen po uzoru na Colt Shopkeeper. Ovaj airsoft puca BBS iz realističnih zamenljivih “metaka”. Napunite svaki uložak u obliku metka kuglicom, umetnite ih u cilindar baš kao što biste to učinili s pravim SAA revolverom i uživajte u svojoj garaži ili dvorištu. Drugi modeli iz serije Legend prodaju se za 135 dolara.


“Oseća se” kao original na mnogim nivoima i odličan je način da se početnici strelci i deca nauče bezbednosti u pojedinačnom pucanju, ali i odličan način da se igrate DeNira:“You talkin’ to me?” upućeno aluminijumskoj konzervi.
R.K.
Foto: “Umarex”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još