Revolveri starog kova

Heritage Manufacturing je upravo napravio klasični revolver Roscoe kalibra .38 Spl dostupan u dve varijante dužine cevi.

Popularnost revolvera sa kratkim cevima namenjenih skrivenom nošenju decenijama je opadala, ali nikada nije izbledela. Međutim, većina danas dostupnih modela imaju moderne karakteristike, završnu obradu i estetiku koja ne privlači ljubitelje klasike.


Pogotovo ne one koji vole stare detektive iz flm noara. Cerakote finiš i gumene obloge rukohvata jednostavno ne prolaze kod njih. Uočivši nedostatak retro revolvera za nošenje na tržištu, “Heritage Manufacturing” je odlučio da popuni tu prazninu Roscoe modelom.
Inspirisani žilavim detektivima koji se bore protiv mafijaša, filmskim detektivima i policajcima iz prošlosti iz stvarnog života, model Heritage Roscoe odaje počast ovim legendama svojim klasičnim dizajnom i robusnim karakteristikama.


Revolver DA/SA Heritage Roscoe proizveden u Brazilu kapaciteta pet metaka .38 Special +P proizveden je u klasičnom stilu svojstvenom oružju iz prošlog veka. Napravljen sa posebnim akcentom na detaljima, Roscoe se odlikuje dubokim, sjajnim, poliranim crnim premazom koji podseća na ikonično vatreno oružje tog doba, podrazumevqjući i drvene rukohvate.
Dostupni su u varijantama sa 3-inčnim i 2-inčnim cevima, a ostale karakteristike Roscoe revolvera uključuju fiksne nišane i polugu kočnice. Ovi revolveri koštaju 364 dolara.

R.K.
Foto: Heritage Manufacturing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još