EDC ranci za grad i divljinu

Nove torbe serije Achro pružaju više nego što se vidi. Napravljene od materijala otpornog na različite vremenske prilike i habanje sa YKK AkuaGuard patentnim zatvaračima, svaka je kreirana da bude najbolja EDC torba koju ste ikada koristili.
Dostupna u tri veličine, niskoprofilni 10 litarski Sling model je odličan kao “zgrabi i kreni” torba u koju staju osnovne stvari, a ruksaci kapaciteta 22 i 30 litara su tu kada treba da ponesete malo više opreme. Sve tri torbe imaju lako pristupne džepove dovoljno velike za pištolj pune veličine opremljen svetiljkom za oružje i refleksnim nišanom.
Uz torbu se dobija i Multi-Mount platforma (organizar) sa petljama za pričvršćivanje furola različitog tipa. Na taj način oružje možete da nosite prikriveno, a opet lako dostupno. Achro torbe takođe imaju mnogo džepova i pregrada za čuvanje svakodnevnih predmeta, od olovaka do laptopa ili tableta.
Podesivi MFT remeni za nošenje su postavljeni mekanim materijalom radi udobnosti. U zavisnosti od veličine koštaju 90, 150 ili 180 dolara.

R.K.
Foto: Achro

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još