Komplet za čišćenje

S obzirom da poslednjih godinaraste tržište kalašnjikova, “Real Avid” je predstavio komplet za čišćenje Gun Boss AK47 namenski kreiran za ovu čuvenu pouzdanu pušku.
Osim uobičajenih četkica I štapa za provlačenje, komplet sadrži i niz drugih alata koji pomažu da se osigura da ova ruska puška nastavi da radi kao švajcarski sat. Prvenstveno alat za struganje ugljenih naslaga sa gasnog klipa i zavrtnja. Prava stvar posle dugog dana na strelištu. Komplet uključuje odličan višenamenski alat i strugač za gasni priključak koji uključuje i iglu.
Gun Boss AK47 takođe uključuje: šest čeličnih šipki sa navojem, koje formiraju šipku dugu 28,5 inča, četku za cev prečnika 7,62 mm, najlonsku četka za gasnu komoru, mop za gasnu komoru, najlonski vh sa prorezom, AK pin sa oštrim vrhom za uklanjanje čađi sa otvora za gas, dvostruka komorna četka, kompaktni strugač AK47 I 50 krpica za čiPšenje.
Možda je najpraktičniji aspekt kompleta za čišćenje njegova veličina. Sva oprema staje u kućište otporno na udarce dimenzija 12,7 x 8 x 5 centimetara. Tako da može da stane u skoro svaku torbu. Trenutno, ovaj “Real Avidov” komplet za čišćenje košta 30 dolara.

R.K.
Foto: “Real Avid”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još