Antimatter-scopesvitch

“Antimatter Industries” je napravio zanimljiv novi dodatak koji vam omogućava da prilagodite uvećanje vaše optikebez pomeranja hvata.
Scopesvitch je dodatak koji omogućava korisniku da prilagodi stepen uvećanja vidnog polja, a da pritom ne skine ruke sa obloge cevi. To se postiže pričvršćivanjem, klizača upravljača montiranog na šinu i povezanost s optičkim nišanom pomoću kabla.


Jednom instaliran i konfigurisan, optički prekidač Scopesvitch povezuje kontrolu skaliranja optičkog instrumenta sa klizačem na prednjoj strani – najčešće Picatinny šini. Tako omogućava korisniku da jednostavnim pomeranjem klizača palcem prilagodi uvećanje. “Antimatter Industries” napominje da ovaj sistem najbolje funkcioniše sa varijabilnim optičkim nišanima.
Prekidač Scopesvitcha napravljen je od aluminijumske legure 7075 T6 i vrhova od azotnog čelika marke 4140, a visina optičke ose je 1,93 inča. Ceo ovaj uređaj povećava težinu puške za 283 grama.

Proizvođač tvrdi da je njihov uređaj kompatibilan sa širokim spektrom LPVO optičkih nišana i da bi trebalo da radi na bilo kojoj pušci sa cevi od bar 27 cm i Picatinny šinom od 29 cm.
Međutim, kompanija takođe upozorava da ga je teško instalirati bez stručne pomoći oružara.
To je novi koncept namenjen za takmičenja, lov i taktičku upotrebu. Zasad je dostupan samo sa nosačem od 30 mm, ali će uskoro biti dostupni i nosači od 34 mm.
Cene kreću od 599 dolara i već se prave spiskovi za nabavku, jer je prva serija već rasprodata.
R.K.
Foto: “Antimatter Industries”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još