Dnevno noćni nišan

Holosun DRS-TH je optički sistem za pušku koji kombinuje mogućnosti nišana sa crvenom tačkom i poboljšane mogućnosti termovizijske slike. Inovativni uređaj obećava poboljšanje kvaliteta pucanja kako za ljubitelje vatrenog oružja, lovce, tako i za profesionalce.
Napredna tehnologija
Dizajnirana da korisnicima pruži neuporedivu svestranost fusion optika ima ekran rezolucije 1024×768 pri 50 kadrova u sekundi (fps), obezbeđujući oštru i detaljnu sliku. Optički termalni senzor 256×192 piksela omogućava dobijanje preciznih toplotnih slika, koje se mogu prebaciti na standardno vidno polje radi sagledavanja detalja.
Raznovrsni sistem končanica
Jedna od istaknutih karakteristika DRS-TH je njegov sistem sa više končanica (MRS), koji uključuje 2 MOA tačku i 65 MOA krug. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da izaberu končanicu koja najviše odgovara njihovim potrebama, bilo da se radi o bliskim rastojanjima ili za precizno pucanje na velike udaljenosti. Pored toga, optika nudi osam nivoa osvetljenosti za dnevnu upotrebu i četiri za noćne uslove, obezbeđujući optimalnu vidljivost.


Ovaj Holosun je opremljen sa tri palete boja termalnih slika, omogućavajući korisnicima da odaberu najoptimalniji izgled za okruženje. Uređaj takođe ima digitalni zum od 1x, 3x i 5x, što olakšava identifikaciju ciljeva i gađanje na daljinu. Zahvaljujući mogućnosti fotografisanja i snimanja video zapisa, korisnici mogu snimiti i kasnije proučiti efikasnost svog rada.
Trajnost i pouzdanost
Dizajniran za upotrebu na terenu, DRS model ima IP67 ocenu zaštite, što garantuje njegovu otpornost na nepovoljne vremenske uslove. Optika radi na dve punjive baterije 18350 koje pružaju do 20 sati neprekidnog rada. Ovako dugo trajanje baterije osigurava da je DRS-th spreman za rad u trenutku kada vam je najpotrebniji.

R.K.
Foto: Holosun

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još