Dvogled za ljubitelje prirode

NL Pure 10×52 je profesionalni dvogled za posmatranje u teškim uslovima, posebno pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući uvećanju od 10x, pomaže u razaznavanju važnih detalja, a zahvaljujući širokom vidnom polju od 130 metara (142 jarda) sve ostaje na vidiku. To čini dvogled NL Pure 10×52 posebno pogodnim za snimanje pejzaža. Slova NL u nazivu “NL Pure” govore sama za sebe, jer znače “ljubitelji prirode”.


Zahvaljujući karakterističnom kožnom pojasu NL Pure Vasp, dvogled 10×52 udobno leži u ruci. Dokazana Swarovision tehnologija garantuje maksimalnu reprodukciju boja i beskompromisnu jasnoću slike sve do ivica. Sa uvećanjem od 10x i prečnikom objektiva od 52 mm, dvogled NL Pure 10×52 savršen je za zahtevne korisnike koji se oslanjaju na odlične performanse u teškim svetlosnim uslovima.


Dvogled NL Pure 10×52 savršeno pristaje: za snimanje otvorenih prostora, za posmatranja u zoru i sumrak, savršena kombinacija jasnog prepoznavanja detalja i velikog vidnog polja. Maloprodajna cena je 3500  evra.

R.K.
Foto: Swarovski Optik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još