Napravljen za pobedu

Novi red dot nišan u Vortexovoj liniji Defender sa prozorom od 25,5 x 23,3 mm, nešto je manji od nekih drugih modela, kao što je Holosun 507 Comp, ali i dalje znatno veći od standardnih ekrana. XL zadržava odlične performanse svojstvene verzijama CCV i ST, kao što je prednja ploča, 25.000 sati trajanja baterije, prozirno staklo i mnoštvo pričvrsnih vijaka uključenih u paket za lako postavljanje na bilo koju platformu.
Defender-XL komplet čak uključuje i Glock Mos ploču. Nedostaci? Defender-XL ima iste dimenzije kao ST, Delta Point Pro. Dok je većina drugih uređaja standardizovana na Trijicon RMR, Vortex pokušava da zadrži DPP funkcionalnost. Kućište je napravljeno da izdržava neočekivane padove i napore dinamičnog pucanja.


Inovacija u odnosu na prvu generaciju Defender CCV je ta što XL ima poboljšani emiter sa većom brzinom osvežavanja, što tačku čini jasnijom prilikom pucanja i pomeranja ciljeva. Dostupan je u opsezima od 5 MOA i 8 MOA, model XL je dizajniran za brzo pucanje. Reklamni slogan: „Ostali red dot nišani su napravljene za takmičenje. Defender-XL je napravljen za pobedu”, oslikava karakteristike “Vortexovog” noviteta.

R.K.
Foto: Vortex

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još