Termalni optički nišan

Na prvi pogled optički nišan Thermion Duo izgleda kao i svaka dnevna optika u kućištu prečnika 30 mm, ali, nije tako. Novi Pulsar je ujedno i termalni uređaj koji radi u uslovima smanjene vidljivosti, ali i velike hladnoće. Prečnik tubusa pruža fleksibilnost pri postavljanju nišana na lovačko oružje pomoću mnogobrojnih dokazanih prstenastih rešenja.
AMOLED ekran rezolucije 1024k768 HD ima poboljšanu reprodukciju boja, uštedu energije, visok kontrast slike i brz odziv, pružajući oštru i glatku sliku za posmatranje u pokretu ili u hladnim uslovima. Izbor od 8 paleta boja omogućava korisnicima da efikasnije kontrolišu vidno polje optimizacijom uređaja za obavljanje određenih zadataka, kao i reagovanjem na promenu uslova posmatranja. Vhite Hot, Black Hot i Red Hot boje su optimalne za otkrivanje predmeta, a duge i ultramarin boje povećavaju šanse za prepoznavanje i identifikaciju. Jednobojna crvena, sepija i ljubičasta najpogodnija su za dugotrajno noćno posmatranje.
Ugrađeni Vi-Fi povezuje Merger LRF sa Android i iOS pametnim telefonima putem mobilne aplikacije Stream Vision 2. Ovo otvara širok spektar mogućnosti, uključujući ažuriranje softvera bežičnog uređaja, prenos slike sa uređaja na ekran pametnog telefona u realnom vremenu, objavljivanje fotografija i video sadržaja snimljenog uređajem na društvenim mrežama ili prenos medijima.


Merger LRF kućište, napajanje, optika i elektronika dizajnirani su s obzirom na primenu u širokom temperaturnom opsegu. Merger obezbeđuje pouzdan i efikasan rad na temperaturama do -25C do +50 stepeni Celzijusa.
Vodootporan prema IPKS7 standardu pruža zaštitu od jake kiše, snega i drugih padavina. Uređaj je dizajniran da radi besprekorno čak i nakon ronjenja do dubine od 1 metra tokom 30 minuta. Kućište Thermion 2 LRF XL50 ima visoku otpornost na udarce i može se koristiti sa reznim lovačkim oružjem jačih kalibara 9,3×64, .30-06, .300, .375 H&h, itd., kao i sa glatkim i vazdušnim oružjeM.
R.K.
Foto: Pulsar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još