Termalni optički nišan

Wraith Mini termovizijski nišan više nije ograničen na digitalno dnevno i noćno posmatranje, sada može da iskoristi mogućnosti digitalnog infracrvenog zračenja zahvaljujući termovizijskom senzoru rezolucije 384×288, pružajući korisnicima jasnu sliku.
OLED ekran pruža bogatu reprodukciju boja i temperaturu, a pet prilagodljivih profila oružja omogućava vam da ne morate ponovo da podećavate nišan kada ga premestite n drugo oružje.
Sa pet režima termovizijske palete boja i devet boja u kojima možete izabrati nišan, novi Sightmarkov model je savršen za svako doba dana i bilo koju divljač.


Novi termalni nišan može da se pohvali dometom detekcije od 1.400 jardi i 2x optičkim zumom sa 1-8x digitalnim zumom. U kombinaciji sa rezolucijom ekrana od 1024×768 piksela, ovo daje modelu Mini optimalan kvalitet slike u bliskoj ili srednjoj udaljenosti.
Sa izdržljivim i pouzdanim aluminijumskim kućištem i otpornošću na toplotu od -4F do 122 F, Wraith Mini Thermal je dizajniran da radi u teškim spoljnim uslovima i da traje dugo. Sa trajanjem baterije od 3,5 sata u režimu video snimanja i 4,4 sata u režimu pregleda, kao i mogućnostima punjenja sa USB-a, Wraith Mini je preporuka za noćne lovove. Maloprodajna cena je 2000 evra.

R.K.
foto: Sightmark

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još