Trodimenzionalna slika “kao na dlanu”

Kompaktni dvogled Vanquish 8×26 širokog vidnog polja odličan je izbor za čuvare nacionalnih parkova, ljubitelje ptica, izletnike i lovce
Krenite na put sa dvogledom širokog vidnog polja koje omogućava brzi pregled različite konfiguracije terena.
Dizajn obrnute porro prizme modela Vanquish koristi visokokvalitetno staklo potpuno prevučeno višeslojnom zaštitom od mehaničkih oštećenja kako bi slika ostala oštra i svetla.

Točkić za prilagođavanje dioptrije smešten je na desnom okularu, foto: “Vorteks”
Točkić za prilagođavanje dioptrije smešten je na desnom okularu, foto: “Vorteks”

Vodootporni prstenovi oko sočiva i okulara sprečavaju prodiranje vlage, prašine i drugih čestica u binokular, a ispuna kućišta azotom onemogućava unutrašnje zamagljivanje stakala u širokom opsegu temperatura.
Gumene neklizajuće obloge kućišta dvogleda pružaju dobru zaštitu od mehaničkih oštećenja, nastalih u slučaju pada i omogućavaju sigurno držanje. Podesivi tubusi okulara mogu da se pokreću u različitim pravcima (gore-dole i levo-desno)radi udobnog gledanja sa naočarima ili bez njih.

Kompaktan dvogled odličnih performansi, foto: “Vorteks”
Kompaktan dvogled odličnih performansi, foto: “Vorteks”

Točkić sa središnjim fokusom pruža mogućnost istovremenog fokusiranja oba binokularna tubusa. Kao i svi “Vortexovi” proizvodi ima doživotnu garanciju na kvalitet, a u slučaju bilo kakvog kvara, kompanija obezbeđuje besplatnu popravku ili zamenu.
Dvogled je težak 360 grama i košta oko 120 dolara. Ovaj kompaktni dvogled isporučuje se sa poklopcima okulara, udobnim kaišem za nošenje oko vrata i dopadljivom torbom za transport.

R.K.
foto: “Vortex”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još