Taktička butna torba

Postoje situacije kada oružje ne može da se nosi otvoreno u futroli, a zbog specifičnih okolnosti nije moguće ni sakriti ga odećom. Naročito leti ili kada su žene u pitanju. Zbog obaveznog dress coda koji zahteva elegantnu i najčešće pripijenu odeću – haljinu, žene oružje moraju da nose van futrole i nikako uz telo. Nameće se logičan izbor – u tašnici.
Međutim, nisu samo žene primorane da oružje nose u različitim torbicama, prilikom sportskih aktivnosti, ili radu u tajnosti, kada niko ne sme ni da nasluti da su operativci naoružani.


Torbice različitih oblika se nose oko pojasa, na ramenu, preko grudi… ali uvek nadohvat ruke i nikada i nigde ne smeju da se odvoje od vlsasnika.
UUB phoenih se nosi bočno pričvrđšćena za butinu, prilično je prostrana, ali ne dozvolite da vas izgled zavara, ovo je sigurna taktička torba. Ima ogromne džepove u koje može da stane sve od neophodne opreme za oružje.


Preklop sa magnetima skriva džep za pištolj tako da obezbeđuje sigurnost i lako se otvara. Dodajte mini futrolu iznutra ili kydex štitnik obarača i sve je spremno za odlazak na teren.
Nošenje phoeniksa na bokovima stavlja ga na savršeno mesto za brzo potezanje i deluje prirodno. Veliki kaiševi omogućavaju da se nosi ceo dan bez opterećenja, ali mesingane kopče, iako izgledaju sjajno, nisu uvek najbolje u vrućim danima.
Maloprodajna cena je 160 dolara.

R.K.
Foto: UUB, David Lane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još