Zaštita od udaraca i korozije

Bezbedan transport osetljivih predmeta zahteva poseban stepen zaštite. Kontejner za kratkocevno oružje Rustrictor All Weather 2 in 1 kompanije “Plano” dizajniran je da obezbedi pouzdanu zaštitu vatrenog oružja tokom transporta ili skladištenja. Unutrašnjost kontejnera je obložena sunđerom što vlasniku omogućava da je prilagodi svom pištolju/revolveru i dodacima (okviri, prigušivač, spdilouderi).


Koristi tehnologiju Plano Rustrictor, za koju se tvrdi da štiti od rđe i korozije pet puta duže od konkurentskih proizvoda. Ovaj kontejner je napravljen od izdržljive plastike što ga čini veoma pouzdanim. Opremljen je zatvaračima za zaključavanje odobrenim od strane TSA za siguran transport i Dri-Loc vodootpornom zaptivkom za zaštitu od vlage i prašine.


Zahvaljujući izboru materijala i primenjenoj tehnologiji izrade, ovaj koferčić za prenos i čuvanje oružja unutrašnjih dimenzija (DxŠxV) 31,8×25,7×12,2 cm pruža sveobuhvatnu zaštitu od udara, vode, korozije i prljavštine. Prodaje se za oko 70 dolara

R.K
Foto: Planooutdoors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još