Uberti

Naoružani beogradski “kauboji“

Revolveri su proizvod italijanske firme “Uberti”, najveće i najpoznatije u svetu po proizvodnji reprodukcija vestern oružja. Od tih osam revolvera, sedam su kopije Colt, Single Action Army, ali sa različitim dužinama cevi i finišima, a jedan je kopija Remington 1890. Uglavnom su u kalibru .357 Magnum, dok je jedan u izvornom, pravom kaubojskom kalibru – .45 Colt.

Odnedavno su beogradski “kauboji” bogatiji za osam SA revolvera, neophodnih za CAS (Cowboy Action Shooting). Za to se pobrinuo gospodin Miodrag Žarković, vlasnik i direktor preduzeća “Trofej komerc”, koji je uvezao oružje. Revolveri su proizvod italijanske firme “Uberti”, najveće i najpoznatije u svetu po proizvodnji reprodukcija vestern oružja. Od tih osam revolvera, sedam su kopije Colt, Single Action Army, ali sa različitim dužinama cevi i finišima, a jedan je kopija Remington 1890. Uglavnom su u kalibru .357 Magnum, dok je jedan u izvornom, pravom kaubojskom kalibru – .45 Colt. S obzirom da smo i ranije radili testove nekih “Ubertijevih” modela i uverili se u vrhunsku preciznost, smatrao sam da nema potrebe da pucamo iz svih osam revolvera.
Slobodan ILIĆ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Ubojit hibrid

Radi se o modelu punog formata, sa dimenzijama koje odgovaraju Government verziji M-1911 ali sa polimerskim ramom. S оbzirom da reklamni slogan razmetljivo naglašava da "To nije M-1911 vašeg dede", razmotrićemo sličnosti i razlike