Savršeni lovački modeli

Proizvodi ovog svetski uglednog proizvođača sa Apeninskog poluostrva nemaju zamerke, a poruka onima koji se bave lovom bila bi ”“ jednostavno vrede!Na najlepšem svetskom strelištu za gađanje glinenih golubova, Sportskom centru “BG Kovilovo”, jedno od borilišta zove se “Maroki” (Marocchi). Ove godine, na sajmu IWA 2006. u Nirnbergu, „Maroki“ je premijerno prikazao novu liniju poluautomatskih sačmarica. Dovoljan razlog, da “Kalibar” posveti tekst ovom poznatom proizvođaču oružja.

Proizvodi ovog svetski uglednog proizvođača sa Apeninskog poluostrva nemaju zamerke, a poruka onima koji se bave lovom bila bi ”“ jednostavno vrede!

Na najlepšem svetskom strelištu za gađanje glinenih golubova, Sportskom centru “BG Kovilovo”, jedno od borilišta zove se “Maroki” (Marocchi). Ove godine, na sajmu IWA 2006. u Nirnbergu, „Maroki“ je premijerno prikazao novu liniju poluautomatskih sačmarica. Dovoljan razlog, da “Kalibar” posveti tekst ovom poznatom proizvođaču oružja.

Italijanska porodica Maroki (Marocchi) 1922, pokrenula je porodični biznis ”“ proizvodnju oružja, u dolini Val Trompia, nadomak Breše, u mestu Sarezo. U senci gigantske “Berete”, odlučuju da prave solidno oružje, u malim serijama. I tako rade, do danas. Maroki uvek ima najsavremenije mašine za obradu metala, najviše standarde ISO 9001 i naravno, vrlo kvalitetne proizvode: dvocevne (bok) sačmarice, poluautomatske sačmarice, kombinovane lovačke puške i obrtnočepne, lovačke karabine. Oni upućeniji dobro će se zamisliti, na pomen Maroki kombinovanih pušaka i lovačkih karabina. Ne brinite, nismo pogrešili! Skupa i kvalitetna kombinacija FINNCLACICS? Karabini KRICO? I jedno i drugo oružje, proizveo je “Marocchi”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Ubojit hibrid

Radi se o modelu punog formata, sa dimenzijama koje odgovaraju Government verziji M-1911 ali sa polimerskim ramom. S оbzirom da reklamni slogan razmetljivo naglašava da "To nije M-1911 vašeg dede", razmotrićemo sličnosti i razlike