Orden belog lava

Tematska ograničena izdanja iz “Ceske Zbrojovke” su umetnička dela vrhunske izrade i kvaliteta, koja predstavljaju ostvarenje sna za sve koji cene ekskluzivno, luksuzno ukrašeno vatreno oružje.
Jedinstveno ograničeno izdanje od 100 primeraka legendarnog češkog pištolja, napravljeno je u počast stogodišnjice najvišeg državnog odlikovanja Češke.
Dekoraciju izdanja CZ 75 Ordena belog lava uradio je jedan od najboljih svetskih gravera, majstor Rene Ondra, koji već tri decenije pretvara CZ proizvode u visoko cenjena umetnička dela. Njegova izjava „Jedini put kada sam zaista zadovoljan je kada je kupac zadivljen“, pruža uvid u strast prema graviranju koju ulaže u svaki projekat i odražava ponos koji oseća u dobro primljenom krajnjem proizvodu.


Kolekcionarska serija Ordena belog lava CZ 75 spada među najprestižnije, ali i najizazovnije projekte na kojima je ovaj izvanredni majstor do sada radio.
Autori projekta su istakli da je CZ 75 Orden belog lava prvo vatreno oružje na svetu sa autentifikacijom blokčeinom, koja pruža digitalni dokaz vlasništva i garanciju autentičnosti ovog jedinstvenog kolekcionarskog predmeta, čime se povećava njegova vrednost.
R.K.
Foto: CZ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još