Noževi za padobrance i ronioce

Uwharrie Outdoor Inc. je vodeća kompanija za proizvodnju noževa, specijalizovana za izradu visokokvalitetne opreme za aktivni odmor amatera, tako i za službene potrebe profesionalaca. Kako kažu inspiraciju crpu iz surove lepote Nacionalnog rezervata Uvarri i bogate istorije ovog jedinstvenog regiona.
Osim noža Valkirie imaju još priličan broj noviteta uključujući P-51 i Mantu. Ovi multifunkcionalni noževi su opremljeni nazubljenim sečivom i funkcijama alata. Rukovodstvo Uwharrie Outdoor je model P-51 sa sečivom od nerđajuđeg čelika 440C predvidelo za vazduhoplovnu posadu i padobranske instruktore, dok je Manta nož za ronioce sa sečivom od titanijuma. Oba su sada dostupna za pretprodaju
Nož P-51 može se pohvaliti robusnom konstrukcijom od nerđajućeg čelika sposobnom da izdrži sva iskušenja tokom padobranskog desanta. Opremljen vodootpornim priborom za paljenje vatre, tako da osigurava osnovne uslove za preživljavanje u nepovoljnim uslovima. Osim toga P-51 ima i list testere sa nosačem za sečenje izdržljivih materijala. Ergonomski dizajn i drška presvučena G10 pružaju sigurno prianjanje, omogućavajući vam da se samopouzdano i precizno krećete na suvom i u vodi. U pretprodaji košta oko 250 dolara.


Ronilački nože Manta dizajniran je da pruži svestranost i sigurnost u podvodnim uslovima. Napravljen sa preciznošću i inovacijama, ima izdržljivu oštricu od titanijuma dizajniranu za rad u najtežim uslovima.
Opremljena oštrim sečivom i šiljkom na dršci, Manta je pouzdan alat za sečenje mreža, užadi, pa čak i za otvaranje školjki. Široki vrh pruža potrebnu zaštitu ruku. Rukohvat od G10 pruža vrhunsko prianjanje čak i u vlažnim uslovima omogućavajući sigurno držanje i sprečavajući slučajno klizanje tokom upotrebe.
Bez obzira da li istražujete koralne grebene ili spašavate brodolomce, ovaj ronilački nož će biti od velike koristi. U pretprodaji košta 220 dolara.

R.K.
Foto: Uwharrie

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još