Intrigantan kineski nož

Najveć kineski proizvođač vrhunski izrađenih noževa “WE Knife Co. Ltd.” 2018. godine osnovao je poseban ogranak firme – CIVIVI, posebno fokusiran na ponudu funkcionalne, kvalitetne EDC linije proizvoda po pristupačnim cenama.
Ovaj brend koristi samo najkvalitetnije materijale za izradu noževa. Za drške karbonska vlakna, mikartu, drvo, G10, najlon ojačan staklenim vlaknima, a za sečiva čelike CPM S35VN, Damask, 154CM, Nitro-V, N690, 14C28N, VG-10, D2, 10Cr15CoMoV i 9Cr18MoV.


Dizajn Roba Saniscalchija – RS71 ima sečivo napravljeno u stilu bodeža, ali modifikovano sa mnogo stila tako da može da se uklopi u EDC kategoriju. Naravno, samo ako imate dovoljno prostrane džepove u koje bi stao ovaj prelepi folder. Jer, ruku na srce, nož pune dužine od skoro 24 cm, sa oštricom od 10 centimetara Nitro-V čelika je prilično kabast. Doduše drška od orebrene mikarte obezbeđuje siguran hvat i u vlažnim uslovima.
Ovo je svakako jak, pouzdan i moćan folder koji se prodaje po ceni od 110 dolara sa drškom od mikarte, ili 107 dolara, ukoliko za obloge drške izaberete G-10.

R.K.
Foto: CIVIVI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još