Trodelni set

Ako tražite pouzdanu i elegantnu sekiru za bacanje, vredi razmisliti o kompletu od tri Boker Plus Mohican Throwing Axe. Konstruisan je i za početnike i za iskusne bacače, nudi preciznost i udobnost. Svaka sekira ima ukupnu dužinu od 10,94 inča i konstrukciju od potpuno nerđajućeg čelika 3Cr13, sa crnim premazom koji je čini izdržljivom i vizuelno dopadljivom.
Dizajn je zasnovan na izgledu tradicionalnih tomahavka starosedelaca Severne Amerike, sa dodatnim, kraćim sečivom od 2,36 inča na glavi sekire. Drška obmotana parakordom obezbeđuje siguran i udoban hvat i precizno bacanje. Skeletoidno sečivo obezbeđuje ravnotežu sa ravnomernom rotacijom za bolju preciznost.


Komplet ima odgovarajuću crnu najlonsku futrolu i odštampane mete, što ga čini savršenim za vežbanje. Svaka sekira je teška oko 8 unci, što olakšava rukovanje.
Mohikanci su lagani, tako da je potrebno malo navikavanja za one koji su navikli na veće sekire za bacanje. Drška je ravna sa omotačem, tako da ruka previše dobro prijanja za nju za optimalno bacanje. Međutim, lako rešenje je uklanjanje parakorda ili drastično otvaranje šake.
Mali tomahavci takođe mogu da izdrže lake dnevne poslove u kampu, jer njima se lako pripremaju drva za potpalu.

Dužina sečiva (cm):                    6
Čelik za oštrice: nerđajući        3Cr13
Težina (g):                                   232
Ukupna dužina (cm):                28
Cena (dolara):                            84,95
R.K.
Foto: Boker

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još