Važna je ravnoteža elektrolita

Letnje vrućine iscrpljuju organizam, tečnost se ubrzano gubi pojačanim znojenjem. Ali za normalno funkcionisanje organizma na 30+ stepeni, a naročito za dugotrajne fizičke aktivnosti potrebno je više od vode. Telu su neophodni dodatni elementi.


Tečna formula Protect Hidration osmišljena je da održi optimalnu hidrataciju i nadoknadi gubitak elektrolita tokom fizičke aktivnosti. Sadrži brendiranu mešavinu natrijuma, kalijuma i magnezijuma u odnosu 10:2:1, što je neophodno za sprečavanje simptoma dehidracije kao što su umor i grčevi. U formulaciji sa ukusom maline, limunade ili lubenice nema kalorija, šećera i drugih štetnih materija.
Jednostavno se koristi – dovoljno je sadržaj kesice dodati u vodu i lagano promešati ili protresti flašu. Savršen je za intenzivne treninge, putovanja, treking ture, kao deo kompleta za preživljavanje ili u gradu za svakodnevni dugi boravak na otvorenom pri visokim temperaturama. Prodaje se u praktičnim pakovanjima za jednokratnu upotrebu.


Sastojci
Malina: prečišćena voda, prirodni ukus, limunska kiselina, kalijum citrat, jabučna kiselina, stevija, so, magnezijum citrat.
Limunada: prečišćena voda, prirodni ukus, limunska kiselina, kalijum citrat, jabučna kiselina, stevija, so, magnezijum citrat.
Lubenica: prečišćena voda, prirodni ukus, so, limunska kiselina, kalijum citrat, magnezijum citrat, stevija.
Pakovanjeod 30 kesica prodaje se po ceni od 42 dolara.

R.K.
Foto: Protekt

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još