Praktičan i jednostavan

Prvi mikro kompaktni pištolj kalibra 9×19 mm, napravljen je za prikriveno nošenje. Maksimalni kapacitet, preciznost i pouzdanost uz dobru kontrolu pružaju osećaj sigurnosti bilo da se koristi u službene svrhe ili radi lične bezbednosti.


Ugao drške, ohrapavljene korice, duboka reljefna struktura na prednjem delu rukohvata i produženog okvira obezbeđuju čvrst hvat i odličnu kontrolu oružja prilikom pucanja. Osim malih dimenzija, Reflex odlikuje mogućnost brzog instiktivnog reagovanja, naročito u slučaju MRD modela.


Dodavanje MRD vašem CCW (Concealed carry ili carrying a concealed weapon), odnosno pištolju za prikriveno nošenje poboljšava preciznost, skraćuje vreme pronalaženja cilja, a sumrak i smanjena vidljivost ne utiču na nišanjenje. Sa fabrički prilagođenom navlakom na FN Reflex, korisnici mogu odmah da montiraju red dot nišan dizajniran za mikro kompaktne pištolje.


Milioni ispaljenih metaka na fabričkom strelištu garantuju glatko funkcionisanje bez zaglavljivanja municije ili bilo kakvog zastoja. U zavisnosti od toga da li je u pitanju osnovni model ili Reflex MRD cena se kreće od 600 do 659 dolara.

FN Reflex MRD
Kalibar: 9 mm
Dužina cevi (cm): 8,4
Težina (g): 522
Kapacitet: 11/15
Cena (dolari): 600/659
R.K.
Foto: FN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još