Za regularne i privatne armije

Bravo Company MFG, Inc.- BCM osnovali su 2003. godine veterani američkog marinskog korpusa, kako bi američkim vojnicima na ratištima pružili sisteme naoružanja u skladu sa vojnim standardima.
Bilo da se radi o pripadnicima jedinica za specijalne operacije US Army, ili profesionalnim vojnicima iz privatnih agencija za obezbeđenj
e, u BCM mogu da nabave najkvalitetniju opremiu kako bi unapredili sopstveno oružje, ili kupili novo, već dorađeno .


Najveći korisnici su bivši specijalci angažovani u ratnim zonama širom sveta, za račun privatnih kompanija za obezbeđivanje VIP ili tereta, a neretko i za obavljanje rizičnih akcija oslobađanja talaca.
U opremi koju pravi BCM, nema kompromisa, polimera ni bofla. Svi delovi za kastomizaciju oružja su od kvalitetnih materijala, dodatno ojačani i izdržljivi. Jer napravljena je da se koristi u surovim uslovima i opasnim situacijama, kada vam život zavisi od opreme koju imate.
BCM sistem Combat šina je napravljeni od lakih aluminijumskih avio-legura velike izdržljivosti. Idealne za postavljanje optike i dodatne opreme kao što su lampe, laserski obeleživači, oslonci za dlanove, bipodi… Combat šine su dostupne u tri konfiguracije i to kao: Keymod, M-LOK i Picatinny.

R.K.
Foto: BCM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još