Novitet iz Rugera

“Rugerove” puške serije American pokazale su se kao pouzdano i cenom pristupačno oružje, a bile su sinonm za preciznost i izdržljivost. Posle desetak godina na tržištu, poznati proizvođač oružja upravo je uz dobro osmišljenu marketinšku kampanju lansirao svoju novu pušku – American Gen 2.


Konstruisan uz prihvatanje povratnih informacija  kupaca, Ruger American Rifle Generation 2 dostupan je u tri varijante i različitim kalibrima što ga čini atraktivnim za lovce i ljubitelje vatrenog oružja.
Za sve tri varijante zajednički je cerakote premaz svih metalnih delova, koji omogućava odlično prianjanje i kontrolu na terenu, povećana glava ručice za repetiranje i cev sa kanelurama.


Standardni model je urađen u crnim i sivim tonovima. Modeli Ranch ima cobalt cerakote premaz I zamljanu boju kundaka i potkundaka, a cev od 16 inča (40,6 cm) je čini lakšom i kompaktnijom. Najdužu cev od 22 inča (55,9 cm) ima model Predator, sa završnom obradom burnt bronze cerakote i zelenim kundakom isprskanim crnom i bronzanom bojom.


Dužina kundaka može da se podesi u rasponu od 12 do 13,75 inča (30 do 34,3 cm), a promenljiva je i visina grebena. Cena osnovnog modela (bez dodataka za podešavanje kundaka) je prihvatljivih 729 dolara.
R.K.
Foto: “Ruger”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još