Radna lampa

Streamlight BearTrap 360 je punjiva višenamenska radna svetiljka, kojoj kućište može da se rotira za 360° horizontalno i 270° vertikalno, što omogućava odličnu osvetljenost eksterijera ili enterijera u kome se radi. Jačina emitovane svetlosti je do 2.000 lumena.


Ova snažna svetiljka ima šest načina rada. Režim preplavljivanja prostora pruža meko i dobro osvetljenje radnih područja ili drugih površina u rasponu od 2.000 lumena pri maksimalnom osvetljenju u trajanju 2,5 sata do 575 lumena pri slaboj osvetljenosti tokom 8,75 sati rada. Spot režim obezbeđuje koncentrisani beli snop za precizno osvetljenje radnih zona, u rasponu od 1000 lumena pri jakoj svetlostiu tokom 4,5 sata do 325 lumena pri slabom osvetljenju tokom 12,5 sati.
Napravljen od izdržljive termoplastike, ima IPKS4 ocenu za vodootpornu upotrebu i izdržava testove otpornosti na udarce i padove sa visine do jednog metra.
Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu stezaljki sa oprugom i ugrađenim magnetima, ova radna lampa može da se pričvrsti na bilo koju ravnu, sferičnu ili neravnu površinu tako da stoji samostalno bez korišćenja ruku.
BearTrap 360 ima dobro pozicioniran prekidač za uključivanje/isključivanje sa indikatorom napunjenosti baterije koji svetli crveno kada je ona pri kraju rada. Napaja ga litijum-jonska baterija od 7,26 volti kapaciteta 5200 mAh koja može da se napuniti za 5,5 sati. Takođe postoji opcija neprekidnog rada kada se priključi na naizmeničnu struju.

Karakteristike:
Težina (kg): 2
Dimenzije dxšxd (cm): 19x17x8
Prosečna cena (dolari): 270 do 286,5
R.K.
Foto: “Streamlight”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još