Ispunjen cilj

Konstruisana na osnovama dobro poznatog Kalašnjikov sistema. Osnovni zahtev, vojnih i policijskih snaga, izuzetna preciznost na velikim daljinama, je ispunjen i potvrđen u ekstremnim klimatskim i terenskim uslovima. Cev je izrađena od najkvalitetnijih materijala metodom hladnog kovanja, a unutrašnjost cevi je hromirana, čime jeosigurana dugotrajnost i visoka preciznost. Puška je opremljena sa dva sistema sigurnosti: mehanička kočnica – sa dva položaja – ukočeno / otkočeno  I sigurnosni sistem koji onemogućava opaljenje pre nego što je došlo do zabravljenja.

Regulator protoka barutnih gasova omogućava korišćenje oružja u ekstremnim klimatskim uslovima i uslovima velike zaprljanosti oružja. Ergonomija kundaka pruža bezbedan i ugodan položaj strelca tokom gađanja. Mehanički nišani sa tricijumskim cevčicama  omogućavaju nišanjenje u uslovima slabe vidljivosti. Postolje fiksirano na levoj strani sanduka omogućava montažu različitih vrsta optoelektronskih uređaja. Skrivač plamena maskira položaj strelca pri dejstvu. Na pušku se može brzo i jednostavno postaviti prigušivač koji smanjuje nivo buke za najmanje 12dB i daje pogrešan utisak o položaju izvora zvuka.
Sastav kompleta : četiri rezervna okvira, remnik, optički nišan, pribor za čišćenje, torbica I uputstvo za rukovanje i održavanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitajte još

Simbol SSSR

Makarov PM (Pistolet Makarova PM) je poznati sovjetski poluautomatski pištolj kalibra 9×18 mm